VEND TAKIMI PËR RININË

Europe House e njeh potencialin e rinisë, shtytjen e tyre dhe ambiciet për të shkëlqyer në aspektin profesional. Objekti është krijuar për të funksionuar si një platformë/vend për takim për RINIË që të angazhohen, diskutojnë, informojnë, punojnë, krijojmë dhe të prezantojnë idetë ose projektet e tyre të së ardhmes.  Mos hezitoni të dërgoni kërkesa dhe të prenotoni ngjarjen tuaj të ardhshme me ne!

HAPËSIRA E NGJARJES TUAJ

Europe House ofron një hapësirë për konferenca me teknologji më bashkëkohore që mund të akomodojë 60 pjesëmarrës. Ne ofrojmë qasje në mjedisin profesional që kujdeset për aktivitetet e rinisë dhe ngjarjet inovative që shtyjnë kufijtë e gjitha aspekteve.

Hapësira që është PA PAGESË ofron ndihmë teknike, staf maksimalisht të përkushtuar dhe mbështetje kujdesie.