#BeActive DAY!

Спорт за здрав живот❗️
„Европската недела на спортот“ која од 23-30.09 се одржува на територија на цела 🇪🇺Европа, ja oбележавме преку #BeActive фитнес ден и во 🇲🇰. 🧘‍♀️🥋🏋️‍♀️💃

Во соработка со TAKT – Together Advancing Common Trust ги инспириравме рекреативците да создатат можности во секојдневиeтo и вежбаат повеќе во текот на целата година, промовирајќи здрави навики и здрав живот. ✔🗓