КИНЕНОВА

View Calendar
02/10/2020 12:00 - 14:00

КИНЕНОВА

 

Прес конференција посветена на Меѓународниот фестивал „КИНЕНОВА“.

На прес конференцијата се обратија Небојша Јовановиќ, директор на Меѓународниот филмски фестивал „Киненова“ и Игор Анѓелков, програмски директор на фестивалот, кои што ексклузивно ја објавија ја програмата на КИНЕНОВА за оваа година.

Освежување беше директното вклучување на овогодинешната ѕвезда на фестивалот, актерката Бранка Катиќ.