Мултипликаторен настан Stronger Together

View Calendar
16/02/2021 10:00 - 12:00

Мултипликаторен настан Stronger Together

По повод финализирањето на проектот Stronger Together, би сакале да Ве поканиме на престојниот онлајн мултипликаторен настан, на 16.02 & 18.02.2021, секако со можност за одбирање на погоден датум за присуство од Ваша страна.
Целта на овој проект беа секако промовирање на добри вредности кај најмладите, односно ученици од 10-12 години, со цел да се развие емпатија и другарување, како и одлично разбирање на вредностите моралност, самоконтрола, вклучување и диверзитет, критичко мислење, и превенција и решавање на конфликти. Навистина е важно да ги поттикнеме младите да се водат према овие вредности, за да се достигне добро хармонично постоење во општеството, почнувајќи со младите.
Доколку сте едукатор/наставник, но секако и заинтересирани околу овој проект, Ве покануваме да се пријавите за присуство на линкот подолу, и секако Ве охрабруваме да го споделите ова и со Ваши заинтересирани соработници кои би сакале да присуствуваат: