Tiny Astro Concerts

View Calendar
15/09/2020 15:00 - 20:00

Tiny Astro Concerts

Во вторник, 15 септември, во периодот од 15 до 20 часот, во рамки на проект поддржан од Делегацијата на Европската Унија, на Фејсбук страната на Europe House ќе можете да уживате во шест Мини Астро Концерти (Tiny Astro Concerts).

Мини концертите се снимени во прекрасниот амбиент на Кафе Литература, лоцирано во ексклузивната книжарница Литература.мк Суперстор во Сити Мол.

More info