Events calendar

< 2020 >
October 11 - October 17
 • 11
  11/10/2020
  No events
 • 12
  12/10/2020
  No events
 • 13
  13/10/2020
  No events
 • 14
  14/10/2020
  No events
 • 15
  15/10/2020
  No events
 • 16
  16/10/2020

  Litera

  19:30 -21:00
  16/10/2020

   

  „Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците во животот преку литературата?“, што се одржа во Europe House Skopje, во рамките на меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“.“

 • 17
  17/10/2020
  No events