Events calendar

< 2021 >
February
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
January
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
 • Мултипликаторен настан Stronger Together
  10:00 -12:00
  16/02/2021

  По повод финализирањето на проектот Stronger Together, би сакале да Ве поканиме на престојниот онлајн мултипликаторен настан, на 16.02 & 18.02.2021, секако со можност за одбирање на погоден датум за присуство од Ваша страна.
  Целта на овој проект беа секако промовирање на добри вредности кај најмладите, односно ученици од 10-12 години, со цел да се развие емпатија и другарување, како и одлично разбирање на вредностите моралност, самоконтрола, вклучување и диверзитет, критичко мислење, и превенција и решавање на конфликти. Навистина е важно да ги поттикнеме младите да се водат према овие вредности, за да се достигне добро хармонично постоење во општеството, почнувајќи со младите.
  Доколку сте едукатор/наставник, но секако и заинтересирани околу овој проект, Ве покануваме да се пријавите за присуство на линкот подолу, и секако Ве охрабруваме да го споделите ова и со Ваши заинтересирани соработници кои би сакале да присуствуваат:
17
18
 • МУЛТИПЛИКАТОРЕН НАСТАН STRONGER TOGETHER
  10:00 -12:00
  18/02/2021

  По повод финализирањето на проектот Stronger Together, би сакале да Ве поканиме на престојниот онлајн мултипликаторен настан, на 16.02 & 18.02.2021, секако со можност за одбирање на погоден датум за присуство од Ваша страна.
  Целта на овој проект беа секако промовирање на добри вредности кај најмладите, односно ученици од 10-12 години, со цел да се развие емпатија и другарување, како и одлично разбирање на вредностите моралност, самоконтрола, вклучување и диверзитет, критичко мислење, и превенција и решавање на конфликти. Навистина е важно да ги поттикнеме младите да се водат према овие вредности, за да се достигне добро хармонично постоење во општеството, почнувајќи со младите.
  Доколку сте едукатор/наставник, но секако и заинтересирани околу овој проект, Ве покануваме да се пријавите за присуство на линкот подолу, и секако Ве охрабруваме да го споделите ова и со Ваши заинтересирани соработници кои би сакале да присуствуваат:
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
March
March
March
March
March
March