Events calendar

 • 01
  01/03/2021

  Digitalization ZOOM Webinar со Анита Кирковска и Марина Трајковска

  13:00
  01/03/2021

  Анита Кирковска и Марина Трајковска се девојки кои посветено инвестираат во личниот и кариерниот развој, а со тоа ги поттикнуваат претприемачкиот дух кај многу други амбициозни млади жени. 🆙

  Преку практични примери, дознајте како може да ја зајакнете 💻дигиталната писменост и добиете вештини за успех во дигиталната сфера. 📈▶️