Events calendar

< 2021 >
March 28 - April 03
 • 28
  28/03/2021
  No events
 • 29
  29/03/2021
  No events
 • 30
  30/03/2021
  No events
 • 31
  31/03/2021
  No events
 • 01
  01/04/2021
  No events
 • 02
  02/04/2021

  Вебинар: Младинска работа, ЕУ искуство и локалните предизвици во Europe House Крива Паланка

  All day
  02/04/2021
  Моменталната криза наметна сериозен предизвик кај младите, обесхрабрени во својот напредок и реализација.
  Денешниот вебинар во ⭐️Europe House⭐️Крива Паланка гo потенцираше формалното стручно образование и обука како потенцијален излез и пренасочување. 🆙
  Исто така, преку практични примери, учесниците се запознаа што претставува, вклучува и подразбира младинска работа, влијанието на 🇪🇺 за напредок и интеграција на младите, како и состојбата со младинската работа во 🇲🇰.
 • 03
  03/04/2021
  No events