Events calendar

< 2021 >
April
 • 02
  02/04/2021

  All day
  02/04/2021
  Моменталната криза наметна сериозен предизвик кај младите, обесхрабрени во својот напредок и реализација.
  Денешниот вебинар во ⭐️Europe House⭐️Крива Паланка гo потенцираше формалното стручно образование и обука како потенцијален излез и пренасочување. 🆙
  Исто така, преку практични примери, учесниците се запознаа што претставува, вклучува и подразбира младинска работа, влијанието на 🇪🇺 за напредок и интеграција на младите, како и состојбата со младинската работа во 🇲🇰.