8 Dec

BACK

НЕ МОЛЧИ, НЕ ТРАЈ, СТАВИ КРАЈ!

Во Europe House Скопје, младите зборуваа на тема родово-базираното насилство во дигиталниот простор заедно со Ана Јовковска, Дина Дума, Мартин Иванов, Антонија Белазелкоска и Мери Цветковска. Тие го дадоа својот глас на панел дискусијата која се одржа во рамки на кампањата НЕ МОЛЧИ, НЕ ТРАЈ, СТАВИ КРАЈ!

 

Subscribe To our newsletter!