Новости - Europe House

Новости

Open call for all designers, illustrators and painters aged 18 to 35 on the occasion of Europe House Skopje 3rd birthday

10 Ное

Open call for all designers, illustrators and painters aged 18 to 35 on the occasion of Europe House Skopje 3rd birthday

View More
Отворен повик за сите дизајнери, илустратори и ликовни уметници од 18 до 35 години по повод 3-от роденден на Europe House Скопје

9 Ное

Отворен повик за сите дизајнери, илустратори и ликовни уметници од 18 до 35 години по повод 3-от роденден на Europe House Скопје

View More
3rd Birthday Europe House Skopje

4 Ное

3rd Birthday Europe House Skopje

View More
Европскиот парламент во потрага по практиканти

17 Окт

Европскиот парламент во потрага по практиканти

View More
Erasmus days conference

15 Окт

Erasmus days conference

View More
2023 #Erasmus+ повик

12 Окт

2023 #Erasmus+ повик

View More
Филмот „Чичко“ го отвора МФФ Киненова

6 Окт

Филмот „Чичко“ го отвора МФФ Киненова

View More
#BeActive во Градски Парк Скопје

26 Сеп

#BeActive во Градски Парк Скопје

View More
ЕУ скрининг процес

19 Сеп

ЕУ скрининг процес

View More
ИЗГРАДБА НА ДОПОЛНИТЕЛНИ Europe House ВО Селектирани ГРАДОВИ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

29 Авг

ИЗГРАДБА НА ДОПОЛНИТЕЛНИ Europe House ВО Селектирани ГРАДОВИ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

View More
Subscribe To our newsletter!