Новости - Europe House

Новости

Изложба „Несовршен простор“ во Europe House Струмица

15 Јун

Изложба „Несовршен простор“ во Europe House Струмица

View More
„Жан Моне“ Медиумска Награда 2020

27 Мај

„Жан Моне“ Медиумска Награда 2020

View More
Отворање на изложбата „Бегство“

18 Мај

Отворање на изложбата „Бегство“

View More
Дебата со млади од Западен Балкан, млади амбасадори и ЕУ амбасадори

9 Мај

Дебата со млади од Западен Балкан, млади амбасадори и ЕУ амбасадори

View More
#EUROPEDAY2021 programme

6 Мај

#EUROPEDAY2021 programme

View More
Делегацијата на 🇪🇺 избира „Европејци на годината“

19 Апр

Делегацијата на 🇪🇺 избира „Европејци на годината“

View More
Продолжен рокот за конкурсот за наградата „Жан Моне“

13 Апр

Продолжен рокот за конкурсот за наградата „Жан Моне“

View More
Light Art Installation at Kriva Palanka & Strumica

9 Мар

Light Art Installation at Kriva Palanka & Strumica

View More
Photography Exhibition at the opening of Europe House in Kriva Palanka

9 Мар

Photography Exhibition at the opening of Europe House in Kriva Palanka

View More
Skater workshop in Kriva Palanka

9 Мар

Skater workshop in Kriva Palanka

View More
Subscribe To our newsletter!