Новости

Отворање на ФЕСТИВАЛ ОХРИДСКО ЛЕТО

26 Јул

Отворање на ФЕСТИВАЛ ОХРИДСКО ЛЕТО

View More
Western Balkans Youth Orchestra

18 Јул

Western Balkans Youth Orchestra

View More
Dance Team Fusion победници на натпревар во Шпанија

14 Јул

Dance Team Fusion победници на натпревар во Шпанија

View More
“Мистериите на Беласица”

12 Јул

“Мистериите на Беласица”

View More
Младите Европски Амбасадори на EXIT фестивал

7 Јул

Младите Европски Амбасадори на EXIT фестивал

View More
#YEA (Преспа форум)

19 Јун

#YEA (Преспа форум)

View More
Посета на Шарл Мишел (Преспа форум)

16 Јун

Посета на Шарл Мишел (Преспа форум)

View More
Одбележување на Денот на Европа 2022

9 Јун

Одбележување на Денот на Европа 2022

View More
EU4 Municipalities – Наградата за најзелена општина

6 Јун

EU4 Municipalities – Наградата за најзелена општина

View More
Адреналински парк (Сезона 2022)

2 Јун

Адреналински парк (Сезона 2022)

View More
Subscribe To our newsletter!