2023 #Erasmus+ повик - Europe House

12 Окт

BACK

2023 #Erasmus+ повик

2023 #Erasmus+ повик

2023 #Erasmus+ повикот и можноста универзитетите од 🇦🇱 🇧🇦 🇲🇪 🇽🇰 🇲🇰 🇷🇸 да станат дел од иницијативата #EuropeanUniversity.

Со рекорден буџет од €384 милиони, иницијативата која ги вмрежува европските универзитети, нуди можност за студентите да стекнат диплома преку комбинирано студирање во неколку ЕУ земји.

Крајниот рок за поднесување апликации е 31 јануари 2023.

call for proposals for the 2023 Erasmus+ European Universities

Subscribe To our newsletter!