#BeActive во Градски Парк Скопје - Europe House

26 Сеп

BACK

#BeActive во Градски Парк Скопје

#BeActive во Градски Парк Скопје

Во склоп на Европската недела на спортот ве покануваме заедно да го одбележиме #BeActive Day!

Традиционално по трети пат го организираме кај нас. Овој ден е дел од големата европска иницијатива која промовира визија за повеќе луѓе низ Европа и кај нас да бидат поактивни и поздрави.
За таа цел на 1 Октомври (сабота) од 12:00 часот организираме голем настан на повеќе локации во Градскиот парк во Скопје. Главните активности ќе бидат на терените на ФК Работнички, но следете ја мапата за другите забавни содржини низ целиот парк!

Подгответе се за забава и за вежбање на многу дициплини!

Subscribe To our newsletter!