8 Јул

BACK

Cinedays Warm-up програма Европско патувачко кино под отворено небо во Струмица

Cinedays Warm-up програма  Европско патувачко кино под отворено небо во Струмица

Градски парк (дом на АРМ), 📍Струмица.

Присутните уживаа во проекциите на „Налепница“ во режија на Георги Унковски и „Слава“ во режија на Кристина Грозева и Петар Валчанов. По проекциите следеше разговор со Златко Ѓелески и Влатко Галевски на тема: корупција, криза на демократиите, недостаток од емпатија и дехуманизација и невидливоста на „малиот човек“.
Subscribe To our newsletter!