21 Јул

BACK

ЕРАЗМУС+ СО ЕУ АМБАСАДОРОТ ГИР, МЛАДИ И НАЦИОНАЛНАТА АГЕНЦИЈА ЗА ЕВРОПСКИ ОБРАЗОВНИ ПРОГРАМИ

ЕРАЗМУС+ СО ЕУ АМБАСАДОРОТ ГИР, МЛАДИ И НАЦИОНАЛНАТА АГЕНЦИЈА ЗА ЕВРОПСКИ ОБРАЗОВНИ ПРОГРАМИ

🇪🇺 се приклучи на Национална агенција за европски образовни програми и мобилност на интеркултурен настан. Домашни Еразмус+ и млади од 🇪🇸, 🇹🇷, 🇸🇪, 🇩🇪, 🇵🇱 кои престојуваат во 🇲🇰 разговараа околу актуелните Еразмус програми, можноста да се зајакне ангажманот на младите во донесувањето одлуки, прифаќање на инклузијата и различноста, притоа охрабрувајќи ги организациите и поединците да ги зајакнат зелените практики.

Subscribe To our newsletter!