Програма на Француски Културен Центар - Europe House

Програма на Француски Културен Центар

Date and time: јули 13, 2022 - август 31, 2022

Топлото лето и не е толку долго со убава културна програма.
Проверете што ви предлагаме за јули и август  
https://bit.ly/3gQ1E4n

Subscribe To our newsletter!