Во чест на Меѓународен ден на Ромите, едукативната изложба освен во Europe House Струмица можете да ја посетите и во Библиотека Благој Јанков Мучето Струмица - Europe House

9 Апр

BACK

Во чест на Меѓународен ден на Ромите, едукативната изложба освен во Europe House Струмица можете да ја посетите и во Библиотека Благој Јанков Мучето Струмица

Subscribe To our newsletter!