Во Europe House Битола се одржа работилница „Одејќи по тенки линии”  со Горан Стојчетовиќ каде се придонес на похумано разбирање на аспектите од човековото искуство  - Europe House

9 Апр

BACK

Во Europe House Битола се одржа работилница „Одејќи по тенки линии”  со Горан Стојчетовиќ каде се придонес на похумано разбирање на аспектите од човековото искуство 

Subscribe To our newsletter!