Гран Фондо 2020 - Europe House

18 Сеп

BACK

Гран Фондо 2020

По улиците на Скопје се возеше најатрактивната велосипедска трка во светот “Гран Фондо“.
Близу 400 професионалци и рекреативци учествуваа на 121км трка низ главниот град, вклучувајќи и претставници од Europe House Скопје.

Subscribe To our newsletter!