Полуфиналето и финалето на друштвената игра „Спинокио“ посветена на медиумска писменост во организација на Види Вака и ИДЕА Југоисточна Европа се одржa во Europe House Скопје - Europe House

25 Фев

BACK

Полуфиналето и финалето на друштвената игра „Спинокио“ посветена на медиумска писменост во организација на Види Вака и ИДЕА Југоисточна Европа се одржa во Europe House Скопје

Subscribe To our newsletter!