Светскиот ден на уметноста во организација на Europe House Струмица се одржа еднодневна ликовна работилница во Дом на млади Штип, под насловот „(НЕ) СУДИ МЕ СПОРЕД КОРИЦАТА" - Europe House

17 Апр

BACK

Светскиот ден на уметноста во организација на Europe House Струмица се одржа еднодневна ликовна работилница во Дом на млади Штип, под насловот „(НЕ) СУДИ МЕ СПОРЕД КОРИЦАТА”

Subscribe To our newsletter!