3 Јун

BACK

Светски ден на велосипедот во Струмица и Крива Паланка

Europe House Струмица и Крива Паланка се приклучија на #worldbicycleday day иницијативата.

Посетителите се запознаа со придобивките на велосипедот како едноставен, достапен и еколошки одржлив начин на транспорт.

Покрај бројните здравствени придобивки, велосипедот придонесува во справувањето со климатските промени и загадувањето на околината.

Subscribe To our newsletter!