26 Мај

BACK

Децата од градинката „11 Октомври“ ја посетија ЕУ резиденцијата

Во рамки на изложбата ‘Розеви тигри и златни гуштери и што уште не’ Резиденцијата на ЕУ денес имаше несекојдневни посетители.
Дечиња од скопската градинка ’11 октомври’ од Бутел ја збогатија градината со своето весело присуство, а изложбата ја надополнија со печати од природата.
*Фотографиите се објавени врз основа на писмена согласност од родителите
Subscribe To our newsletter!