Book Fair во Крива Паланка - Europe House

20 Сеп

BACK

Book Fair во Крива Паланка

#BookFair за сите љубители на пишаниот збор.
Во соработка со Ну Центар За Култура Крива Паланка и Градска Библиотека “Кочо Рацин” преку најразличен избор на книги кои можат да го задоволат сечиј вкус се потрудивме да го разубавиме попладнето на случајните минувачи.

Исто така, во делот на #giftabooк секој читател имаше можност да подари или размени книга со некој од присутните.

Subscribe To our newsletter!