1 Јун

BACK

Средба на протагонистите од изложбата “Future of Europe” со #YEA во East Gate Mall

Амбасадорот Дејвид Гир ја посети изложбата „Future of Europe“ во East Gate Mall по повод Денот на Европа. Тој имаше можност да се запознае со 11-те протагонисти кои се изложени на столбовите во трговскиот центар и воедно ги претставуваат 11-те Европски младински цели.
Тие беа желни да ги разменат своите ставови и инспиративни приказни, да ги охрабрат младите генрарции и влеат надеж за подобро утре. Подоцна, протагонистите се сретнаа со Младите Европски Амбасадори #YEA и разговараа за можностите што ги нуди мрежата WeBalkans.

Subscribe To our newsletter!