25 Мај

BACK

“Дигитална трансформација” панел дискусија во Europe House Скопје

Одлична панел дискусија во Europe House Скопје со цел да се разбере дигиталната трансформација и да се запознаеме подобро со придобивките и потребите на дигитални решенија.

Дискутиравме за технолошкиот напредок наспроти традиционално поставениот бизнис модел, како лесно да се прилагодат компаниите на новонастанатите пазарни ситуации и да станат поконкурентни.

Subscribe To our newsletter!