24 Јун

BACK

Отворен ден со Млади Европски Амбасадори

Отворен ден со Млади Европски Амбасадори

Во ⭐️Europe House⭐️ Скопје се одржа YEA Open Day – прилика за младите луѓе од 🇲🇰 да дознаат повеќе за тековниот повик за Млади Европски Амбасадори #YEA.
Преку отворени разговори во текот на целиот ден 🔛 со Александар, Сара, Ана, Дона и Војдан се информираа ‘од прва рака’ што значи да се биде Млад Европски Амбасадор.
На настанот се придружија и Амбасадорот 🇪🇺 Дејвид Гир, а новото членство на Сојузот на Средношколци на 🇲🇰 кажа #YEStoYEA 🆒.
Повикот е отворен до 1️⃣0️⃣ јули

Subscribe To our newsletter!