26 Јун

BACK

Парада на Гордоста

Парада на Гордоста
Делегацијата на 🇪🇺 и ⭐️Europe House Скопје⭐️ беа дел од #SkopjePride .🎉
Скопје зрачеше со позитивна енергија во боите на 🌈виножитото во знак на поддршка на човековите права.
#ВонЅидовите #BeyondTheWalls #JashteMureve #ЕУсоТебе

Subscribe To our newsletter!