7 Сеп

BACK

Работилница за основи на фотографија во Еurope House Струмица

Работилница за основи на фотографија во Еurope House Струмица
“Day 1️⃣ of 📸Basics of photography 📸 заедно со професионалниот фотограф Столе Ангелов во ⭐️Europe House ⭐️ Струмица заврши успешно.
Присутните се запознаа како се користи опремата, различните објективи, што значи композиција на фотографија, длабочина, контраст, како и теориите за бои и основните правила кои се користат при фотографирањето.
Subscribe To our newsletter!