Драгана Archives - Europe House

#ЗдравЖивот со Драгана

🆕🌡 На високите летни температури остануваме во форма со вежбање од дома и се подготвуваме за следното вежбање на отворено! 🤸
🧘‍♀️ Во новото видео „Здрав живот со Драгана“ ќе го активираме секој мускул на телото и ќе си посветиме квалитетно време за себеси!
🆙Подготвени?
🆒Почнуваме!

Subscribe To our newsletter!