Вежбање на отворено со Драгана и Елена Бубало - Europe House

4 Авг

BACK

Вежбање на отворено со Драгана и Елена Бубало

Вежбање на отворено со Драгана и Елена Бубало
Вчера, во Градски парк на Школка вежбавме, се дружевме, споделувавме совети и најдобри практики заедно со Драгана и Елена Бубало!
Бевме активни и се инспириравме меѓусебно. Ве предизвикувамe и вие да ни се придружите на следното вежбање.
#BeActive

#BeAnInspiration

Subscribe To our newsletter!