Млади претприемачи - Дејан Мишковски #YEA - Europe House

5 Авг

BACK

Млади претприемачи – Дејан Мишковски #YEA

Млади претприемачи – Дејан Мишковски #YEA
🆕Разговор со Љубица Ангелкова од Inovativnost и Дејан Мишковски, Млад европски амбасадор и претприемач за неговиот пат на професионален развој.
🆙 Инспирарајте се и бидете најдобрата верзија од себеси. 🌟

Subscribe To our newsletter!