Ngjarjet e Angazhimit të Rinisë

Europe House e njeh potencialin e rinisë, shtytjen e tyre dhe ambiciet për të shkëlqyer në aspektin profesional. Objekti është krijuar për të funksionuar si një platformë/vend për takim për RINIË që të angazhohen, diskutojnë, informojnë, punojnë, krijojmë dhe të prezantojnë idetë ose projektet e tyre të së ardhmes.  Mos hezitoni të dërgoni kërkesa dhe të prenotoni ngjarjen tuaj të ardhshme me ne!

  • GENERAL INFORMATION

  • :
  • :
  • TECHNICAL DETAILS

  • CONTACT