Скопски Маратон

🇪🇺 Team Europe беше дел од денешниот Skopski Maraton 🏃‍♀️🏃❗
БРАВО за Северине 💪, Хуан Карлос✌, Штефен 👍и Педро 👏 кои беа дел од Штафетниот маратон и за Карлос 👊 кој трчаше полумаратон.