Панел дискусија во Europe House Велес со претставниците на Aspire 2 Sport&Innovation на тема: Успешноста на младинските спортски иницијативи - Europe House

14 Oct

BACK

Панел дискусија во Europe House Велес со претставниците на Aspire 2 Sport&Innovation на тема: Успешноста на младинските спортски иницијативи

Subscribe To our newsletter!