28 May

BACK

Movie night Europe House Kriva Pallankë

Atmosferë e bukur me vendasit dhe të rinjtë nga Ballkani Perëndimor.
Pallati i Evropës Shtëpia Kriva Pallanka u shndërrua në një kinema të bukur verore nën qiellin e hapur
Subscribe To our newsletter!