Дамите од Делегација на ЕУ дел од Авицена Женска трка 2022

🏃‍♀️ Дамите од Делегацијата на ЕУ учествуваа во Авицена Женска трка 2022 🙌.
Обединети под слоганот #TeamEurope, со своето учество дадоа поддршка на Украина #StandWithUkraine.
Браво за спортскиот дух на нашите #BraveSouls. You keep our spirits high 🔝❗️

#BeActive DAY!

Спорт за здрав живот❗️
„Европската недела на спортот“ која од 23-30.09 се одржува на територија на цела 🇪🇺Европа, ja oбележавме преку #BeActive фитнес ден и во 🇲🇰. 🧘‍♀️🥋🏋️‍♀️💃

Во соработка со TAKT – Together Advancing Common Trust ги инспириравме рекреативците да создатат можности во секојдневиeтo и вежбаат повеќе во текот на целата година, промовирајќи здрави навики и здрав живот. ✔🗓

Subscribe To our newsletter!