Настани за вклучување на младите

Europe House организира настани како што се Филмска вечер, Ден на млади иноватори, Презентации на Еразмус +, Вечер на млади музичари, Млади претприемачи, итн. Исто така, соработуваме со други надежни кандидати од младинската сцена и граѓанското општество што сакаат да ги прикажат своите оригинални и одржливи иницијативи.

  • Општи информации

  • :
  • :
  • Технички детали

  • Контакт