Собиралиште за млади

Europe House го препознава потенцијалот на младите, нивните поттик и амбиција да се надградуваат професионално. Овој простор е создаден да функционира како центар/собиралиште за МЛАДИТЕ да се ангажираат, да дискутираат, да се информираат, да создаваат и да ги презентираат идните идеи или проекти. Слободно пратете ни прашање и вашиот нареден настан резервирајте го кај нас!