Практиканство

ПРАКТИКАНСТВО

Отворени позиции за практиканти во рамки на проектот EU for You (Europe House)

 

B&S Europe https://www.bseurope.com – компанија која е дел од мрежата на Економскиот факултет-Скопје, објавува повик за отворени позиции за практиканти во рамки на проектот EU for You (Еurope House) и тоа:

1. Практиканти за релизирање настани и кампањи

* Повикот е достапен на Intern Events and Campaigns_v3

2. Практиканти за управување на мрежи за ЕУ инфо точки

*Повикот е достапен на Intern Networks_v3

3. Практиканти за социјални медиуми и веб едитирање

*Повеќе информации на Intern Social Media and Web managment_v3

КРАЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ е 23.03.2020 година.

Заинтересираните студенти треба да испратат свое CV и писмо на мотивација на следните два контакти:

ck@eccf.ukim.edu.mk 

aneta.spirkoska@bseurope.com 

со назнака EU House intern”.