Blog - Europe House

Blog

Student Art Exhibition – Tribute to Lazar Lichenoski

22 Nov

Student Art Exhibition – Tribute to Lazar Lichenoski

View More
Владимир Јанковски: Ако нема страст за другиот нема ни култура

17 Nov

Владимир Јанковски: Ако нема страст за другиот нема ни култура

View More
„Татко“: Непознат лавиринт без клопче за навигација

10 Nov

„Татко“: Непознат лавиринт без клопче за навигација

View More
Николина Андова Шопова: Пишувањето ми е чин на емпатија

3 Nov

Николина Андова Шопова: Пишувањето ми е чин на емпатија

View More
Работете на себе и патот до успехот ќе биде ваш! Сибел Бајрам, наставничка по англиски, магистер по менаџмент на човечки ресурси

7 Oct

Работете на себе и патот до успехот ќе биде ваш! Сибел Бајрам, наставничка по англиски, магистер по менаџмент на човечки ресурси

View More
Тошо Филиповски: Работам за да имаме критичка младина

6 Oct

Тошо Филиповски: Работам за да имаме критичка младина

View More
Висар Мехмед, музичар, диџеј, графички дизајнер: Никогаш не дозволувајте да ви ја одземат слободата

2 Oct

Висар Мехмед, музичар, диџеј, графички дизајнер: Никогаш не дозволувајте да ви ја одземат слободата

View More
„Балерина“: Конвенционална и сентиментална, но безвременска приказна

30 Sep

„Балерина“: Конвенционална и сентиментална, но безвременска приказна

View More
Маја Стојковска, уметница што изработува накит: Кога електронскиот отпад добива втор живот

25 Sep

Маја Стојковска, уметница што изработува накит: Кога електронскиот отпад добива втор живот

View More
Ана Марија Павлова и Бојан Андонов од Штип ја создаваат првата градинка во природа кај нас

18 Sep

Ана Марија Павлова и Бојан Андонов од Штип ја создаваат првата градинка во природа кај нас

View More
Subscribe To our newsletter!