Блог - Europe House

Блог

Подкаст со Тамара Ристоска

24 Ное

Подкаст со Тамара Ристоска

View More
Student Art Exhibition – Tribute to Lazar Lichenoski

22 Ное

Student Art Exhibition – Tribute to Lazar Lichenoski

View More
Владимир Јанковски: Ако нема страст за другиот нема ни култура

17 Ное

Владимир Јанковски: Ако нема страст за другиот нема ни култура

View More
Танцова изведба во чест на Лазар Личеноски

16 Ное

Танцова изведба во чест на Лазар Личеноски

View More

13 Ное

View More
„Татко“: Непознат лавиринт без клопче за навигација

10 Ное

„Татко“: Непознат лавиринт без клопче за навигација

View More
Open call for all designers, illustrators and painters aged 18 to 35 on the occasion of Europe House Skopje 3rd birthday

10 Ное

Open call for all designers, illustrators and painters aged 18 to 35 on the occasion of Europe House Skopje 3rd birthday

View More
Отворен повик за сите дизајнери, илустратори и ликовни уметници од 18 до 35 години по повод 3-от роденден на Europe House Скопје

9 Ное

Отворен повик за сите дизајнери, илустратори и ликовни уметници од 18 до 35 години по повод 3-от роденден на Europe House Скопје

View More
3rd Birthday Europe House Skopje

4 Ное

3rd Birthday Europe House Skopje

View More
Николина Андова Шопова: Пишувањето ми е чин на емпатија

3 Ное

Николина Андова Шопова: Пишувањето ми е чин на емпатија

View More
Subscribe To our newsletter!