Отворени повици - Europe House

Open calls

EU with you rapid grant

Новиот повик за брзи грантови ќе биде достапен во декември 2022 година.

За дополнителни информации, ве молиме контактирајте не на euinfo@euhouse.mk 

 

Subscribe To our newsletter!