Новости - Europe House

Новости

Студентска уметничка пролет

16 Апр

Студентска уметничка пролет

View More
Меѓународен ден на Ромите, 8 април

8 Апр

Меѓународен ден на Ромите, 8 април

View More
COMPETITION FOR THE BEST STUDENT TRANSLATION AWARD AND STUDENT RESIDENCE FOR LITERARY TRANSLATION “BABYLON – New Generation” 2024

18 Мар

COMPETITION FOR THE BEST STUDENT TRANSLATION AWARD AND STUDENT RESIDENCE FOR LITERARY TRANSLATION “BABYLON – New Generation” 2024

View More
Job position for Social Media Assistant at Europe House Veles

16 Фев

Job position for Social Media Assistant at Europe House Veles

View More
Job vacancies at Europe House Tetovo

1 Фев

Job vacancies at Europe House Tetovo

View More
ЈУРОП ХАУС СКОПЈЕ ГО ПРОСЛАВИ СВОЈОТ 4 РОДЕНДЕН СО АРХИТЕКТОНСКИ КОНКУРС

21 Дек

ЈУРОП ХАУС СКОПЈЕ ГО ПРОСЛАВИ СВОЈОТ 4 РОДЕНДЕН СО АРХИТЕКТОНСКИ КОНКУРС

View More
Дипломатски добротворен базар.

3 Дек

Дипломатски добротворен базар.

View More
Europe House мрежата преку COP28 Warm-up активностите ги акцентираше климатските обврски

1 Дек

Europe House мрежата преку COP28 Warm-up активностите ги акцентираше климатските обврски

View More
Трет книжевен клуб за деца (Book Club Europe House Kids)!

30 Ное

Трет книжевен клуб за деца (Book Club Europe House Kids)!

View More
Керамичка ликовна работилница на тема ”Екологија”

27 Ное

Керамичка ликовна работилница на тема ”Екологија”

View More
Subscribe To our newsletter!