Marking of Earth Day in Europe House Kriva Palanka

Во чест на Светскиот Ден на Планетата Земја, се оджра акцијата „Plant your future“ – засадување цвеќиња во дворот на Europe House во Крива Паланка и Еко оnline предизвик.

May be an image of tree

May be an image of flower and outdoors

May be an image of 1 person, standing, flower and outdoors

May be an image of one or more people, people standing and outdoors