Prenoto event - Europe House

Organizoni ngjarje

Europe House është një hapësirë ​​moderne që ofron një ambient të relaksuar, të përshtatshëm me nevojat e organizatorit. Duke ofruar pajisjet më të fundit audio-vizuale, si dhe mbështetje teknike, ambientet ofrohen pa pagesë, por me regjistrim paraprak (plotësoni formularin)

 

    General information

    Technical Related

    Contact

    Subscribe To our newsletter!