2 Nov

BACK

Ditëlindjen e dytë e Europe House të Shkupit

Ditëlindjen e dytë e Europe House të Shkupit
📣Në nëntor Europe House feston ditëlindjen e dytë, andaj eja dhe festo me ne! 🎉🎈
Ne e njohim dhe përkrahim bukurinë dhe llojllojshmërinë e kulturës, artit dhe muzikës, andaj, sektori kulturor dhe krijues është pjesë e pandarë e punës sonë.
Gjithashtu futemi me pasion në debate, kërkojmë zgjidhje për mjedisin dhe e mbështesim zërin e të rinjve. ✊
🗺 Andaj, shiko hartën, ndiq kalendarin në rrjetet tona sociale dhe merr informacione të përditësuara mbi të gjitha ngjarjet. 📌
Të festojmë së bashku! 😉
Subscribe To our newsletter!